Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Hvorfor din nettbutikk bør være på Google Shopping

Har du nettbutikk og ønsker mer synlighet i Google? Har du gode produkter til konkurransedyktige priser? Da bør du nå vurdere Google Shopping. 

Hva er Google Shopping?
Google Shopping gir deg anledning til å vise dine produkter med bilde, produktnavn, pris og link. I den siste tiden ser vi at Google prioriterer visning av Google Shopping i søkeresultatet.

Du vil vise dine produkter her:

Google Shopping

 

Hvorfor bruke Google Shopping?
Du treffer dem som aktivt søker etter de produkter du tilbyr. Har du konkurransedyktige priser, vil du få svært relevante treff inn til nettbutikken din.

Hva koster Google Shopping?
Foreløpig ser vi at kostnad pr klikk er lav, spesielt når du vet at de som klikker seg inn aktivt har søkt etter produktet du tilbyr. Det er mange nettbutikker som ikke har kommet igang med Google Shopping enda, så jo tidligere du er, jo mer klikk kan du få fremover.

Kan alle nettbutikker være med på Google Shopping?
Hovedregelen er at så lenge nettbutikken er åpen for alle, så kan du vise dine produkter i Google Shopping.

Hva må gjøres sånt rent praktisk?
Alle produktene dine bør «speiles» inn til Google. Dette kan gjøres på flere måter. Bruker du Magento eller WooCommerce, finnes det tillegg som gjør denne jobben enklere. Vi er Google Partner og hjelper deg med det praktiske, slik at du får vist frem dine produkter til dem som aktivt søker etter dem.

Om forfatteren

Arve

Arve har jobbet med nettløsninger og digital markedsføring i over 22 år. Sammen med sine kunder har han bidratt til at norske bedrifter har økt omsetningen sin via digitale kanaler. Arve jobber til daglig som digital markedsfører og prosjektleder i InBusiness AS. Kontakt Arve på arve@inbusiness.no