Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Til daglig leder/markedsansvarlig: Mål om du får ønskede resultater av din nettsatsning

Alle våre kunder får web-statistikk inkludert i sin nettløsning. Vi bruker Google Analytics, et av de mest populære web-statistikk verktøy som finnes.

Man kan da se statistikk så ofte man ønsker. Men i en travel hverdag, finner man kanskje ikke tid til dette. En mulig løsning er derfor å bruke Google Analytics sin nye app. Da har du statistikken lett tilgjengelig på mobilen og unnskyldninger for å ikke sjekke ut tallene, er vanskeligere å finne 🙂

Det finnes flere slike Analytics apper, men dette er den offisielle fra Google selv. Den virker veldig lovende og du kan få ut mye data fra den. Den er rask og det virker som den oppdaterer seg ganske så fortløpende. Du kan også sette opp egne rapporter.

Vår visjon er å gi våre kunder resultater av sin nettsatsning. Ved å bruke denne appen, kan du enklere se om du får resultater.

Tipset vårt er å ha appen lett tilgjengelig på startsiden. Det fortjener den.

Ønsker du mer informasjon, så bare ta kontakt med oss.

Google Play - Google Analytics app
App Store - Google Analytics app

Om forfatteren

Arve

Arve har jobbet med nettløsninger og digital markedsføring i over 22 år. Sammen med sine kunder har han bidratt til at norske bedrifter har økt omsetningen sin via digitale kanaler. Arve jobber til daglig som digital markedsfører og prosjektleder i InBusiness AS. Kontakt Arve på arve@inbusiness.no