Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast
Fontsize Button

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mud Jeans økologisk, bærekraftig mote!

Mud Jeans er et klesmerke som selger kvalitets moteklær av økologisk, resirkulert og rettferdig produsert bomull (GOTS sertifisert).

Mud Jeans bruker kun bomull dyrket av bønder tilsluttet FairTrade eller BCI organisasjoner (bettercotton.org). Dette sikrer bøndene en rettferdig lønn, samt et krav til miljøvennlig produksjon.
Fabrikker som produserer stoff og som syr jeans og andre plagg er og tilknyttet de samme organinsasjonene – som sikrer at arbeiderene får rettferdig lønn, skikkelige
arbeidsvilkår, og at produksjonen ivaretar strenge miljøhensyn.

Integrasjon med PacPartner
Mud Jeans bruker Magento et av verdens mest brukte ehandels plattformer. Løsningen deres er integrert med PacPartner sitt komplette lager- og logistikksenter for netthandelsbedrifter.

Mike Dongelmans. Foto

mudjeans.no ble lansert for få måneder siden, men allerede nå kan vi slå fast at en økologisk bærekraftig mote har kommet for å bli. Vår integrasjon med PacPartner gjør at vi kan holde fokus på salg og markedsføring samtidig som vi vet at logistikken våre er godt ivaretatt.

Vårt samarbeid med InBusiness har fungert godt. Vi har en fast kontaktperson, som responderer kjapt når vi har behov for det.

– Mike Dongelmans

Vår oppgave