Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Norlux er Nordens ledende leverandør av prosjektbelysning og lysarmaturer.

Norlux har tusenvis av produkter. Som mange andre bedrifter ønsket de å vise sitt store produktutvalg på nettsiden og i andre kanaler, men de hadde utfordringer med å holde produktinformasjonen oppdatert og riktig i alle kanaler.

Løsningen på Norlux sine utfordringen ble Product Information Management (PIM). I et PIM verktøy samler man all produktinformasjon på ett sted. Man legger til tekster på alle språk, oppretter attributter, knytter inn bilder, dokumenter og relasjoner til andre produkter enkelt og oversiktlig i ett og samme verktøy. Norlux valgte PIM verktøyet til Integrasjonssystemer AS i Horten. Navnet på verktøyet er FEED.

For å utvikle nettløsningen, valgte de InBusiness AS.

Når Norlux endrer noe på et produkt, blir det kort tid etterpå oppdatert på nettsiden og i andre kananler som Norlux bruker. Norlux slipper mao dobbeltføring og denne integrasjonen sparer dem for mye tid og penger.

Norlux har svært mye data om hvert produkt. Dette har vi løst med en brukervennlig presentasjonssform som fungerer bra på både små og store skjermer. I tillegg har vi jobbet mye med et godt filter, slik at kundene enkelt skal finne et produkt som passer deres behov.

Norlux synes de har fått ett flott  nettsted, med en teknisk krevende integrasjon mellom FEED og WooCommerce.

Nå har vi begynt med et annet spennende prosjekt sammen med Norlux. Mer om det en om stund 🙂