Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Den 21. april blir du straffet av Google om ikke nettstedet ditt er mobilvennlig

Den 21. april vil nettsteder som ikke er mobilvennlige, bli straffet av Google. Når en mulig kunde av deg søker etter dine produkter og tjenester fra sin mobil, vil du havne lenger ned i søkeresultatet enn hva du gjør i dag (20. april).

Konkurrenter som har mobilvennlige sider, vil mest sannsynlig få bedre rangering enn hva de gjør i dag.

Det vil også komme en form for merking av de sider som er mobilvennlige. Tenk deg at du søker etter et produkt fra din mobil – da vil du nok klikke deg inn på de leverandører hvor det står «mobilvennlig» ved siden av søkeresultatet?

Test om siden din er mobilvennlig
Du kan raskt teste om siden din er mobilvennlig. Klikk deg inn på https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/ og skriv inn din nettadresse. Da får du raskt svar.

Vi tar en sjekk på alle våre kunder som har eldre nettsider
InBusiness skal gi deg som kunde målbare resultater av din nettløsning. De fleste av våre nye løsninger er mobilvennlige. Men vi har noen kunder som har vært så fornøyde med sin løsning, at de ikke har villet oppgradere. Men nå er tiden særdeles moden for å få en mobilvennlig løsning. Ihvertfall om dine kunder kommer via Google.

Vi tar kontakt med deg om du har et nettsted som ikke er mobilvennlig. Har du et mobilvennlig nettsted, men vil komme enda høyere opp i Google, så er det bare å ta kontakt – vi er Google Partner og ønsker å hjelpe deg.

Har du spørsmål?
Ta kontakt i dag!

Om forfatteren

Arve

Arve har jobbet med nettløsninger og digital markedsføring i over 22 år. Sammen med sine kunder har han bidratt til at norske bedrifter har økt omsetningen sin via digitale kanaler. Arve jobber til daglig som digital markedsfører og prosjektleder i InBusiness AS. Kontakt Arve på arve@inbusiness.no