Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Nettbutikk for fysiske butikker

De fleste forbrukere ønsker å handle når det passer dem, og det er ikke nødvendigvis innenfor åpningstiden. Da kan man få salg i nettbutikken hele døgnet, og spesielt utenfor åpningstidene.

Liten AS har siden 1972 hatt en fysisk butikk i Tønsberg sentrum hvor de selger barneutstyr. De har nå startet med nettbutikk:

Jeg stengte butikken som jeg alltid gjør på lørdag ettermiddag. Når jeg kom i butikken på mandag, så hadde ordrene strømmet inn etter arbeidstid på lørdag og søndag. Så når vår fysiske butikk ikke er åpen, fortsetter handelen i nettbutikken – sier daglig leder Anne Liten Myhren i Liten AS.

InBusiness holdt den 2. september et foredrag til medlemmene i Tønsberg Sentrumsforening. Her gikk vi igjennom argumenter på hvorfor fysiske butikker bør ha nettbutikk, og hvor enkelt det faktisk er. Presentasjonen kan sees her:

Ta kontakt for mer informasjon
Driver du fysisk butikk, og ser at kundene dine kunne tenkt seg å bestille varer i en nettbutikk? Ta kontakt vår rådgiver Sidsel for et uforpliktende møte.

Om forfatteren

Arve

Arve har jobbet med nettløsninger og digital markedsføring i over 22 år. Sammen med sine kunder har han bidratt til at norske bedrifter har økt omsetningen sin via digitale kanaler. Arve jobber til daglig som digital markedsfører og prosjektleder i InBusiness AS. Kontakt Arve på arve@inbusiness.no