Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

PostNord plugin til WordPress / WooCommerce

Det tilbys og selges mange WooCommerce nettbutikker om dagen. Kundene elsker alle muligheter som finnes i WooCommerce, samtidig som det er brukervennlig.

Men vi har sett en klar mangel: Når våre kunder i dag spør oss hva de kan velge mht frakt, så er det i praksis 2 valg som dukker opp:

  • Bring
  • PostNord

 

Vi hører mye positivt om PostNord blant de mulige kundene. Utfordringen er at det ikke finnes et PostNord plugin til WooCommerce / WordPress. Derfor blir Bring ofte valgt. Dette er ikke en ønskelig situasjon. Så med hjelp av PostNord har vi derfor startet utviklingen av et PostNord plugin. Pr nå tester vi dette plugin på en pilot butikk og det ser bra ut. Vi håper å kunne være ferdig i løpet av april.

Mer info om priser og funksjonalitet om PostNord plugin til WordPress / WooCommerce kommer altså i april. Men er du interessert i være med som pilot, ta kontakt med Arve Hinna på 901 33 553 eller arve@inbusiness.no.

Update august 2017: PostNord plugin er nå utviklet. Klikk for å lese dokumentasjon om pluginet.

Om forfatteren

Arve

Arve har jobbet med nettløsninger og digital markedsføring i over 22 år. Sammen med sine kunder har han bidratt til at norske bedrifter har økt omsetningen sin via digitale kanaler. Arve jobber til daglig som digital markedsfører og prosjektleder i InBusiness AS. Kontakt Arve på arve@inbusiness.no