Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Se hvordan de besøkende navigerer på nettstedet ditt

Vi lager nettsider som virker. Men hvordan vet man at de «virker»? Jo, vi måler om brukerne gjør det vi ønsker de skal gjøre. Til dette bruker vi Google Analytics. Det er gratis og fantastisk. Men hva om brukerne ikke gjør det vi ønsker?

Da er ikke Google Analytics like fantastisk. Det gir deg masse tall, men det forteller ikke hvordan de besøkende bruker og navigerer på siden. Til dette kan man bruke analyseverktøyet Hotjar. Da kan du se opptak av hvordan de besøkende har navigert seg på nettsiden din. Dette er et eksempel:

Hvorfor bruke Hotjar?
Ved å se hvordan mulige kunder faktisk navigerer på ditt nettsted, ser man fort svakheter og styrker med nettsiden. Ved å forbedre nettstedet, kan du raskere nå dine forretningsmessige mål med nettsiden. Hotjar har også endel annen funksjonalitet, som kan være kjekt å ha. Verktøyet finnes i en gratis versjon med noe begrenset funksjonalitet. Eventuelt kan du abonnere på en en av pakkene de tilbyr. Sett i hva du kan få igjen, er prisen pr måned veldig lav.

Ønsker du å forbedre ditt nettsted ved hjelp av Hotjar? Ta kontakt med oss.

PS! Ønsker du å regne ut hva du kan tjene på ditt nettsted? Ta en titt på vår kalkulator.

Om forfatteren

Arve

Arve har jobbet med nettløsninger og digital markedsføring i over 22 år. Sammen med sine kunder har han bidratt til at norske bedrifter har økt omsetningen sin via digitale kanaler. Arve jobber til daglig som digital markedsfører og prosjektleder i InBusiness AS. Kontakt Arve på arve@inbusiness.no