Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Corona

InBusiness er i relativt normal drift i en unormal hverdag

Når dagliglivet og arbeidshverdagen blir snudd på hodet over natten stilles det krav til rask omstilling og sterkt fokus på hva som er viktig for våre kunder. I tillegg skal vi også sørge for trygge forhold for våre egne ansatte.

InBusiness er i relativt normal drift i en unormal hverdag - Covid-19 2019-NCOV Novel Coronavirus - NCP

For oss i InBusiness innebærer dette hjemmekontor for våre ansatte, og kundemøter gjør vi kun via video, men slike møter tar vi til gjengjeld mer enn gjerne. Det er vi jo vant til i og med at vi har kunder over hele landet i tillegg til at vi har kontorer i Stavanger og Tønsberg – med hyppige videomøter i løpet av en dag.

Fusjonen med Coretrek går som planlagt 1. april. Dette vil gi våre kunder tilgang på enda mer kompetanse, og vi vil bli en komplett leverandør av digitale tjenester og øke kapasiteten ytterligere.

Bruk korona-tiden godt

Vi vet at flere av våre kunder opplever en utfordrende tid, og vi er her for å sparre med dere dersom det er ønske om det. På kort sikt kan ting se mørkt ut for mange, men vi håper dere klarer å løfte blikket og se litt lenger frem, selv om vi kanskje ikke ser helt klart akkurat nå. Det handler om å være forberedt og rigget for det som kommer og ikke sette alt på “hold”, men kanskje ta noen små grep som kan gi effekt med tiden.

Vi bistår dere

Ikke alle er så heldige at de selger Antibac og klorin, og vi har nok ikke noen magiske triks i ermet vi heller dessverre. Men vi kan hjelpe kundene våre til å se hva vi kan jobbe med mens vi venter på bedre tider.

Er det nå vi skal ta en språkvask av de gamle tekstene våre kanskje? Eller skal vi endelig få satt opp konverteringssporingen? Eller hva med å få laget en ny side for de nye produktene vi skal selge til høsten? Trenger du å få endret nettbutikken til å tilby hjemkjøring i nærområdet?

Hva med en “viktig melding”-plakat på nettsidene?

Noen har behov for en egen kriseweb som legger til rette for egen kommunikasjon og fokus i krisetider. Ta gjerne kontakt med oss for vi er klare til å bistå med hva det skulle være enten det er av teknisk art i forbindelse med en nettløsning, innhold til siden eller annonsering for økt synlighet.

Sikkerhet og oppetid

Vi i InBusiness har mange hundre kunder. Mange med nettsider, nettbutikker og intranett og e-post som det er kritisk at er oppe i slike tider. Informasjon til ansatte, kunder og medlemmer er helt essensielt når det står på som verst. Vi har samme sikkerhet og oppetid på våre webservere som før, og vår bemanning for å sikre at nettsider fungerer er like god som alltid. Opplever dere ekstra stor trafikk, så har vi også mulighet til å øke kapasiteten på serverne for å møte behovet og kapasiteten som trengs. Vi har også trygge brannmurer som sikrer bedriften for andre typer virus!

Ikke nøl med å ta kontakt, vi har veldig lyst til å hjelpe dere.