Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Digital markedsføring

Digital markedsføring for nettbutikker – som fungerer

I 23 år har InBusiness jobbet med nettbutikker og digital markedsføring. Vi har prøvet og feilet, som sikkert dere også har. Men de siste årene har vi funnet en formel som har hjulpet mange av våre kunder.


Hva er formelen?

Jo, først bruker vi 3 virkemidler i Google Ads (tidligere AdWords) for å gi relevant trafikk inn til nettbutikken. Videre bruker vi Facebook for å markedsføre dere til dem som har besøkt nettbutikken (god gammeldags, men smart, remarketing).

Digital markedsføring for nettbutikker

Hvorfor skal vi bruke penger på vise oss frem igjen for dem som går ut av butikken uten å handlet noe?
Rundt 98% vil ikke handle noe i nettbutikken første gang. Men de er jo pr definisjon interesserte, i og med at de har klikket seg inn til nettbutikken. «The rule of seven» har blitt et begrep i markedsføring. Vi blir så bombadert med budskap, at det kan ta tid før vi «får fingeren ut». Vi bruker derfor smarte remarketing funksjoner i Facebook. De som har besøk nettbutikken, blir eksponert for sponsede innlegg fra dere. Hva de vil se, vil variere noe fra hvilke sider de har besøkt hos dere. De som ikke klikker seg inn igjen, «gir vi opp», men de som igjen klikker seg inn, følger vi tett opp med nye sponsede innlegg.


Fungerer dette da?

Ja! Som eksempel har nettbutikken GitteK nådde en omsetning på kr 83.000 på en måned etter å ha startet med smart digital markedsføring. Se artikkel.

Ønsker du å øke trafikk og omsetning? Ta en titt på våre Google Ads pakker.


Hvem er InBusiness AS?

Vi har digitalisert norske bedrifter i 23 år. Her får du råd basert på erfaring og gode resultater.
Vi er ikke det største digitalbyrået i Norge, men målt i erfaring, sertifiseringer, fornøyde kunder og resultater, er vi svært fornøyde med å være der vi er.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat om nettbutikk.

Thomas Moe fra InBusiness

Thomas Moe
Business Developer

Mobil: 40 44 86 10
thomas.moe@inbusiness.no