Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

10.000 aktive kunder på sitt web-baserte styringssystem

Web-basert styringssystem
InBusiness har levert et avansert web-basert styringssystem som brukes av 10.000 kunder i bygge- og anleggsbransjen. Dette styringssystemet tilfredsstiller myndighetenes krav til dokumentasjon for nevnte bransjer. Det er utviklet over flere år, og blir stadig forbedret med funksjonalitet som kundene til Internsikring ønsker og krav myndighetene stiller.

Web-basert CRM
Vi har også levert det web-basert CRM systemet som Internsikring bruker for daglig oppfølging, kommunikasjon og salg med sine 10.000 kunder. Dette er basert på vårt egenutviklede CRM, men for Internsikring har vi gjort mye skreddersøm for å tilpasse det til de behov som Internsikring har.

InBusiness har gjort våre kunders hverdag enklere! I over 8 år har vi jobbet sammen med InBusiness. Vi er helt avhengig av en stabil leverandør som leverer kvalitet over tid på vårt web-baserte styringssystem og CRM. Det får vi hos InBusiness. Vi har hele tiden nye ønsker og behov, og sammen med InBusiness finner vi alltid gode løsninger på de utfordringer vi og våre kunder har.
Roald Christensen, daglig leder Internsikring AS

Vår oppgave

Systemutvikling