Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

InBusiness får ny eier

CoreTrek kjøper InBusiness

InBusiness signerte tirsdag 19. november 2019 en oppkjøpsavtale med CoreTrek AS. Vi er sikre på at oppkjøpet vil bety mange fordeler for deg som kunde, blant annet en mer komplett produktportefølje innen nettsideutvikling, innholdsutvikling og digital markedsføring.

Alf Hinna startet selskapet for 23 år siden, og når han nå går av med pensjon er det særdeles viktig at både ansatte og kunder blir ivaretatt. Det er Alf trygg på at CoreTrek vil gjøre. Han er også glad for at sønn og InBusiness-medeier Arve Hinna blir med videre når bedriften fusjoneres med CoreTrek.

Arve fra InBusiness og Kristian fr CoreTrek

Arve Hinna fra InBusiness og Kristian Susnic fra CoreTrek.

– Når jeg velger å ikke overta firmaet selv, er det betryggende at vi overtas av en bedrift vi kjenner til og har fulgt fra sidelinjen i nesten 20 år. At CoreTrek arbeider og tenker på samme måte som oss er veldig viktig, forteller Arve, som også har jobbet i InBusiness siden oppstarten i 1996. 

– Vi er stolte over det vi har fått til med InBusiness. Selv om InBusiness navnet etterhvert vil forsvinne, blir alle dyktige ansatte og kunder med videre i CoreTrek. Nå ser vi fram til å bli en del av et firma med store og voksende ambisjoner. I tillegg er det et stort pluss for våre kunder og ansatte at vi nå kan tilby en produktpakke fra A til Å, med fokus på innholdsproduksjon i tillegg til nettsideutvikling, fastslår Arve.

Fusjon i løpet av vinteren 2020
Den offisielle overtakelsen fant sted i Stavanger mandag 25. november. Planen er å fusjonere de to selskapene i løpet av vinteren 2020.

Alf og Arve understreker at det forblir «business as usual» uten store endringer for de over 700 kundene InBusiness har i dag, da kontoret i både Stavanger og Tønsberg består. I tillegg til alle ansatte i Norge, overtar CoreTrek også syv utviklere i Vietnam.

Alf Hinna, InBusiness AS

Alf Hinna, InBusiness AS

Kompetanseløft og større produktportefølje
Daglig leder i CoreTrek AS, Kristian Susnic, er godt fornøyd med sammenslåingen og hva den fører med seg.

– Fra vårt ståsted er InBusiness en åpenbar match. De driver med mye av det samme som oss og kan styrke vår kompetanse på utvikling av nettbutikker spesielt, påpeker han. At det nå er to bransjeveteraner som spleises, gir en ekstra kvalitetsgaranti og tyngde til CoreTrek som totalleverandør, mener Susnic.

– Vi er begge solide aktører, som alltid har styrt unna enkle løsninger og kortvarige trender. Slik skal vi holde det gående i mange år framover, til trygghet for både kunder og ansatte, forsikrer han.

CoreTrek AS startet opp i år 2000, og er i likhet med InBusiness leverandør av nettløsninger og digital markedsføring. Selskapet har rundt 60 ansatte, og omsatte for nesten 62 millioner i 2018. Nytt av året er en egen avdeling som jobber fokusert med innhold, som tekst- og fotoproduksjon.

Totalleverandør på digital markedsføring og innhold
Etter oppkjøp av selskaper som Early Media i 2016, Kaup Media i 2017 og 07 Interaktiv i 2018, er kompetansespekteret og produktporteføljen i CoreTrek utvidet i henhold til selskapets strategiske plan.

– Vi er i godt driv, og med InBusiness på laget stiller CoreTrek bare sterkere og sterkere når det gjelder nettløsninger, nettbutikker og markedsføring, legger Kristian Susnic til.

Når de to tradisjonsrike webbyråene slås sammen, vil CoreTrek bestå av rundt 70 ansatte, med kontorer i Sandefjord, Sandnes, Stavanger, Tønsberg og Oslo. I tillegg vil CoreTrek få en avdeling i Vietnam med 7 utviklere.

Ønsker du en prat om hva dette kan gi av fordeler for din bedrift? Bare ta kontakt.