Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Visma integrasjon med WooCommerce

Visma WooCommerce nettbutikk integrasjon gjør det mulig å synkronisere informasjon mellom din konto i Visma.net/Business/Global med din nettbutikk i WooCommerce (WordPress).

Om Visma WooCommerce løsningen:

For å sikre at varedata og ordrer skal kunne synkroniseres 100% sømløst mellom Visma.net/Business/Global og WooCommerce (WordPress) er vi avhengig av en web-tjeneste som heter V. Connect. Denne tjenesten gjør det mulig for Visma og WooCommerce og “prate” med hverandre. Dermed holdes viktig informasjon om kunder, vareinformasjon, ordrer, priser, lagerstatus osv. synkronisert til enhver tid.

WooCommerce nettbutikk integrert med Visma

Vil du vite mer?

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat om nettbutikk.

Thomas Moe fra InBusiness

Thomas Moe
Business Developer

phone40448610

Woo-commerce
Visma nettbutikk integrert med WooCommerce

NOEN AV DE DATAFLYTER SOM INTEGRASJONEN STØTTER

Produkter

 • Oppdatering av nye produkter og endret produktinformasjon i Visma skjer etter et avtalte (f.eks en gang hver natt).
 • Integrasjonen henter over produkter som har huket av for «Vis på web». Produkter som ikke lenger skal vises i nettbutikken må manuelt slettes fra nettbutikksiden.
 • Integrasjonen støtter både Enkelt produkter og såkalt Variable produkter (f.eks farge og størrelse).

Lagerbeholdning

 • Lagerstatus blir normalt oppdatert en gang hvert døgn. Kjøp i nettbutikken blir automatisk registrert i Visma, og lagerbeholdningen blir oppdatert umiddelbart deretter. Den daglige syncen tar med seg endringer dersom lagerbeholdningen har økt, eller dersom det selges produkter i fysisk butikk/lager og etter-registrerer dette i Visma.
 • Om kundene eventuelt skal kunne bestille produkter som ikke er på lager, bestemmes i workshop.

Kunder

 • Alle nye kunder og oppdateringer/nye brukere på eksisterende kunder som opprettes i Visma, oppdateres normalt en gang i timen ut i WooCommerce.
 • Hver kunde i Visma kan ha flere kontaktpersoner, og hver kontaktperson har sitt unikt brukernavn og passord.
 • Utsendelse av brukernavn og passord til kunder gjøres manuelt (men det kan settes opp en automatikk på dette også, om ønskelig).
 • Bedrifter som ønsker å bli kunde hos dere og handle i nettbutikken, vil normalt registrere seg via et skjema på nettsiden. Dette skjema sendes på e-post til dere og blir så behandlet videre av dere (oppretter kunden i Visma, sender brukernavn og passord til vedkommende).

Priser

 • «BestPriceForCustomer» oppdateres normalt en gang i døgnet (rundt midnatt) for aktive kunder. Dette syncer fra Visma til WooCommerce. På denne måten får hver enkelt B2B kunde sine nettopriser i nettbutikken.
 • Andre rabattmatriser kan også implementeres (diskuteres da i workshop).

Ordrer

 • Ordrer som kommer inn i nettbutikken, overføres umiddelbart til Visma for videre behandling.
 • Det går i tillegg en daglig sync i tilfelle det kan ha forekommet nedetid på serveren.
 • Det er normalt ikke ordreflyt fra Visma til WooCommerce, men dette kan settes opp mot et tillegg.

Bilder

 • Nye bilder og endringer blir oppdatert til WooCommerce en gang i døgnet. Bildene må være tilgjengelige via webserver eller en skytjeneste som f.eks Amazon s3. Bildenavn må følge samme struktur, der navnet inneholder artikkelnummer på produktet. Ikke bruk ÆØÅ eller spesialtegn. Dersom det er flere bilder til samme produkt, skal det markeres med «_1», «_2», osv. i slutten av bildenavnet, og legges i rekkefølge. Bildene må være i JPG format. Det er en egen logikk for variable produkter (som gjennomgås før dere begynner med innholdet).

Dokumenter (PDF etc)

 • Oppdateres på samme måte som bilder og knyttes på den måten til riktig produkt (f.eks til brukermanualer, delebok osv). Filene må være tilgjengelige via webserver eller en skytjeneste som f.eks Amazon s3.

PRISER

Ta kontakt for informasjon om priser!