Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Nettbutikk i WooCommerce for ærværdige LaChinata

La Chinatas historie begynner i 1932, da familiens begynte å male oliven fra regionen Sierra de Gata i Spania.

La Chinata er nå representert med over 80 butikker i Spania, og har filialer i både Mellom- og Sør-Amerika. Den første butikken i Norge ble åpnet i Stavanger i oktober 2015.

I den forbindelse ønsket de en nettbutikk slik at alle i Norge også kunne handle deres produkter. Valget falt på InBusiness.

Valg av verktøy
Vi leverer både WooCommerce (plugin til WordPress), samt Magento. I dette prosjektet ville kunden gjøre det meste av oppdateringer selv – og ønsket et brukervennlig verktøy. I dette prosjektet falt derfor valget på WooCommerce. Dette verktøyet er vokst enormt de siste årene, og har blitt verdens mest brukte system for nettbutikker. Det er lett å jobbe i for kunden og har mange muligheter for utvidelser, om behovene skulle endre seg.

Mål
Målet vårt var å gjøre den nye nettbutikken ryddig, responsiv og godt synlig i Google – og selvsagt brukervennlig slik at flest mulig av de som kommer innom faktisk kjøper noe i nettbutikken.

Resultat
Nettbutikken ble nylig lansert, men vi ser allerede økende besøkstall og bestillingene øker for hver dag. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Kalkulator
Ønsker du å regne på hvor mye fortjeneste en nettbutikk din kan gi? Prøv vår uhøytidelige kalkulator og blir overrasket.

Vår oppgave