Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Best4pets.no Nettbutikk for alle som har og elsker dyr.

Best4pets.no er en helt ny nettbutikk for alle som elsker dyr. Nettbutikken er eid av Amazoon AS i Stavanger. De har i tillegg 6 fysiske butikker i Stavanger og nedover sørlandet.

Amazoon kom til InBusiness med et ønske om en brukervennlig nettbutikk, som skulle være integrert med deres kassesystem (PCKasse). De ønsket en enklest mulig hverdag, hvor de jobbet mest direkte i kassesystemet. Endringer de gjør på produkter, priser, lager etc, skal speiles i nettbutikken. Løsningen ble: WooCommerce nettbutikk som bruker vårt PCKasse plugin.

Ved å bruke InBusiness sitt PCKasse plugin, slipper kunden å redigere produkter, priser og lager manuelt i nettbutikken. Alt gjøres i PCKasse og oppdateres automatisk over i nettbutikken.

Driver du fysisk butikk og ønsker å selge til hele Norge via en nettbutikk? Ta kontakt. I 22 år har vi hjulpet norske butikker med digital tilstedeværelse.

Butikkene blir nok ikke borte med det første, men de blir færre og helt annerledes. Og de som ikke tilbyr varene sine online, går en svært usikker fremtid i møte.
https://hanspetter.info/ingen-fremtid-butikker-som-er-sma-selvstendige-og-offline/