Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Vil kombinere fysisk butikk og nettbutikk

Liten AS er en av de mest kjente butikker for babyutstyr og barneklær i Vestfold. De har vært på markedet siden 1972. De har mao lang erfaring og høy kompetanse. Nå satses det på nettbutikk.

Nettbutikk i WordPress

Daglig leder Anne Liten Myhren, merker på kroppen det faktum at mange går i butikken for å få råd om produkter – for deretter å kjøpe dem på nettet. Dette er noe 7 av 10 unge gjør, i følge undersøkelse fra Virke.

Anne Liten er også styreleder i Tønsberg Sentrum AS, og ser at mange fysiske butikker sliter med konkurransen med nettbutikker.

Liten AS merker sakte men sikkert et endret handlemønster. Det skrives mye om dette i media. I http://tekstilforum.no/Nyheter/Butikkdrift/Maa-kombinere-butikk-og-nett er rådet klart; Man må kombinere butikk og nett.

Det er det Liten AS nå ønsker å gjøre, og nå satses det for fult på en kommende nettbutikk.

Anne Liten jobber i disse dager med å legge inn produktinformasjon og priser i nettbutikken, som er levert fra InBusiness. Hun vet at mange andre butikker tror dette er vanskelig og at man må få hjelp til alt. Dette er ikke Anne Liten sin erfaring.

Anne Liten satser på nettbutikk

Det er svært enkelt å legge inn produkter i dette verktøyet. Jeg er veldig spent og gleder meg til å få kommet i gang med netthandel. Det er spennende tider fremover, og heldigvis er det ikke enda for sent å starte med nettbutikk.

Lansering vil skje innen få uker.

Teknisk info
Butikken blir satt opp i WordPress Woo Commerce. Det er et av verdens mest brukte løsninger for nettbutikk. Løsningen blir selvsagt responsiv, så den vil fungere også for de som bruker mobil.

Vi ønsker Anne Liten lykke til med sin kommende nettbutikk.

Om forfatteren

Arve

Arve har jobbet med nettløsninger og digital markedsføring i over 22 år. Sammen med sine kunder har han bidratt til at norske bedrifter har økt omsetningen sin via digitale kanaler. Arve jobber til daglig som digital markedsfører og prosjektleder i InBusiness AS. Kontakt Arve på arve@inbusiness.no