Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Økning på 52% i antall besøkende etter lansering av nytt nettsted

«Stavangerregionen Havn IKS skal være en aktiv aktør i utbygging av havneanlegg og en pådriver for kontinuerlig utvikling av havner og maritim infrastruktur i regionen. Konsernet skal gjennom sine datterselskap og deltakende selskaper utføre drift og yte servicetiltak på de havneterminalene som eies og disponeres av konsernet. Konsernet skal også utføre myndighetspålagte oppgaver på vegne av eierkommunene.»
– Stavangerregionen Havn

Om prosjektet
Stavanger Havn (lansert 14 august 2013) ønsket å bedre mobil brukervennligheten gjennom nye responsive sider. Siden lanseringen av de nye sidene har stavanger-havn.no hatt en generell økning på 52%, for mobil brukere økte visningene med 42%. For mobil brukere var det også etter lansering en økning på 11% på antall sider hver bruker var inne på, brukerne kunne med andre ord finne frem på nettsiden etter at de mobilvennlige sidene ble lansert.

Stavanger Havn har behov for hyppige nyhetsoppdateringer og har også en teknisk løsning integrert mot Google maps som presenterer støymålinger i Risavika med kart og grafer, alt presentert i mobilvennlige responsive nettsider som fungerer like godt på mobil og nettbrett som på PC-skjermer.

Våre oppgaver

DesignNettside