Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast

InBusiness AS har fusjonert med Coretrek AS. Besøk oss på www.coretrek.no.

Tilleggsmoduler

Tilleggsmoduler til WordPress og Magento

WordPress og Magento er to svært populære løsninger for nettsider og nettbutikker. Men av og til er det finnes for funksjonalitet utover det som er standard. Da må man utvikle tilleggsmoduler.

Vi utvikler plugins for WordPress/WooCommerce og extensions for Magento.

wordpress_plugins

 

PCKasse integrasjon med WooCommerce
Vår PCKasse integrasjon kommuniserer med din WooCommere nettbutikk og dekker ordreflyt, kundeflyt, produktdata flyt. Med InBusiness PCKasse plugin og WooCommerce nettbutikk får du en enkel drifting av din nettbutikk. Les mer om PCKasse integrasjon med WooCommerce.

 

B2B sub-user plugin for standard WooCommerce
Vårt B2B sub-user plugin er i første rekke beregnet for WooCommerce nettbutikker uten integrasjon med ERP-system. Pluginet gjør det mulig å enkelt bestemme hvem som er kundens hovedkontakt fra WordPress sin bruker utlisting. Når hovedkontakten logger inn vil denne fra «Min-side» kunne opprette egne brukere (beregnet på ulike innkjøpere selskapet måtte ha). Administrator har også mulighet til å opprette brukere på vegne av ett selskap. Alle brukere innenfor ett selskap vil fra min-side se samme ordrehistorikk hvor det per ordre er oppgitt hvem innkjøper var.

 

Wallmob integrasjon med WooCommerce
Med InBusiness Wallmob plugin og WooCommerce nettbutikk får du en enkel drifting av din nettbutikk. All vareregistrering, bilder, tekst og ordreadministrasjon foregår enkelt i Wallmob-applikasjonen. En slik integrasjon vil spare dere for masse tid. Les mer om Wallmob integrasjon med Woocommerce

 

Spektra MPS plugin
Spektra MPS er et komplett system for material- og produksjonsstyring for SMB-markedet. Utvikles av Evry. Vi utvikler et Spektra MPS plugin til WooCommerce nettbutikker. Integrasjonen dekker ordreflyt, kundeflyt og produktdata flyt. Med Spektra MPS plugin og WooCommerce nettbutikk får du en enkel drifting av din nettbutikk.


SmartStore (CS Web) butikkdataløsning fra Extenda Retail (tidligere Visma Retail)

Brukervennlig butikkdataløsning skreddersydd for faghandel og motekjeder. Vi har laget integrasjon mellom CS Web og WordPress/WooCommerce. Produktene som selges i nettbutikken overføres automatisk fra CS Web til WooCommerce. Lagerbeholdning blir automatisk oppdatert, uavhengig om du har solgt i nettbutikken eller fysisk butikk. Ordre i nettbutikken sendes fra WooCommerce og inn i CS Web. Les mer om SmartStore (CS-Web) integrasjonen med WooCommerce.

 

Visma.net / Visma Global / Visma Business
Visma WooCommerce nettbutikk integrasjon gjør det mulig å synkronisere informasjon mellom din konto i Visma.net/Business/Global med din nettbutikk i WooCommerce (WordPress). Ved en slik integrasjon, holdes viktig informasjon om kunder, vareinformasjon, ordrer, priser, rabatter, lagerstatus osv. oppdatert til enhver tid. Les mer om Visma integrasjon med WooCommerce.


Consignor plugin

Enkel plugin som lagrer en filvedlegg til hver enkelt ordre du får i nettbutikken. Denne filen lagrer du i en gitt mappe på din PC/server – og filen blir så importert inn til Consignor. Enkelt og svært tidsbesparende.

 

PostNord plugin
PostNord er et godt valg for nettbutikker som ønsker å tilby sine kunder gode fraktvalg. Pluginet er utviklet basert på PostNord sitt «Logistics Ecommerce API». Dette gir kundene ulike leveringsalternativer når de er i kassen. Les mer om PostNord plugin til WooCommerce.


DB Schenker Plugin

Vi har utviklet et Schenker plugin til WooCommerce nettbutikker. Dette gir kundene ulike leveringsalternativer når de er i kassen. Schenker har 140 års logistikkerfaring. Spesielt egnet for deg som selger større og tyngre varer. Les mer om Schenker plugin til WooCommerce.


Integrasjon med Norkart
Norkart tilbyr løsninger innen kommunalteknikk, kart- og eiendomsinformasjon. De har Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon. Vi har laget en kul integrasjon mellom kart fra Norkart og WordPress.

Magento extensions
Elguide butikkdatasystem

Dette er en av Norges mest brukte butikkdatasystem. Vi har laget integrasjon mellom Elguide og Magento. Produktene som skal selges i nettbutikken overføres automatisk fra Elguide til Magento. Lagerbeholdning blir automatisk oppdatert, uavhengig om du har solgt i nettbutikken eller fysisk butikk. Ordre i nettbutikken sendes fra Magento og inn i Elguide butikksystem.


Magento nettbutikk integrert med Sharepoint
For Yes! Vi leker kjeden har InBusiness sammen med Technet AS satt opp en Magento nettbutikk med Sharpoint integrasjon. Bruker du Magento og Sharepoint i dag, men ønsker en enklere og mer effektiv hverdag, ta kontakt.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du priser og detaljer om våre tilleggsmoduler for WordPress/WooCommerce eller Magento, ta kontakt med Thomas i dag. Eventuelt start en chat (om vi er online). InBusiness AS har utviklet langt flere plugins enn nevnt ovenfor. Ta gjerne kontakt for ditt behov. Kanskje vi allerede har laget en plugin som dekker behovet ditt?

Thomas Moe fra InBusiness
Tlf: 404 48 610
E-post: thomas.moe@inbusiness.no