Hopp til innhold. Hopp til kontaktinformasjon. Høykontrast
Fontsize Button

PC: Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac: Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Tilleggsmoduler

Tilleggsmoduler til WordPress og Magento

WordPress og Magento er to svært populære løsninger for nettsider og nettbutikker. Men av og til er det finnes for funksjonalitet utover det som er standard. Da må man utvikle tilleggsmoduler.

Vi utvikler plugins for WordPress/WooCommerce og extensions for Magento.

wordpress_plugins

 

PCKasse integrasjon med WooCommerce
Vår PCKasse integrasjon kommuniserer med din WooCommere nettbutikk og dekker ordreflyt, kundeflyt, produktdata flyt og rabatt flyt. Såvidt oss bekjent er dette det eneste plugin som dekker alle flyter, inkludert rabatthåndtering. Med InBusiness PCKasse plugin og WooCommerce nettbutikk får du en enkel drifting av din nettbutikk. Les mer om PCKasse integrasjon med WooCommerce.

 

Wallmob integrasjon med WooCommerce
Med InBusiness Wallmob plugin og WooCommerce nettbutikk får du en enkel drifting av din nettbutikk. All vareregistrering, bilder, tekst og ordreadministrasjon foregår enkelt i Wallmob-applikasjonen. En slik integrasjon vil spare dere for masse tid. Les mer om Wallmob integrasjon med Woocommerce

 

PostNord plugin
PostNord er et godt valg for nettbutikker som ønsker å tilby sine kunder gode fraktvalg. Pluginet er utviklet basert på PostNord sitt «Logistics Ecommerce API». Dette gir kundene ulike leveringsalternativer når de er i kassen. Les mer om PostNord plugin til WooCommerce.

 

PorterBuddy plugin
Vi har utviklet et PorterBuddy plugin til WooCommerce nettbutikker. Har du nettbutikk i Oslo? Ønsker du å tilby dine kunder ekspress levering av varene du selger? Da bør du sjekke ut PorterBuddy.


DB Schenker Plugin

Vi har utviklet et Schenker plugin til WooCommerce nettbutikker. Dette gir kundene ulike leveringsalternativer når de er i kassen. Schenker har 140 års logistikkerfaring. Spesielt egnet for deg som selger større og tyngre varer. Les mer om Schenker plugin til WooCommerce.

 

Spektra MPS plugin
Spektra MPS er et komplett system for material- og produksjonsstyring for SMB-markedet. Utvikles av Evry. Vi utvikler et Spektra MPS plugin til WooCommerce nettbutikker. Integrasjonen dekker ordreflyt, kundeflyt og produktdata flyt. Med Spektra MPS plugin og WooCommerce nettbutikk får du en enkel drifting av din nettbutikk.


Consignor plugin

Enkel plugin som lagrer en filvedlegg til hver enkelt ordre du får i nettbutikken. Denne filen lagrer du i en gitt mappe på din PC/server – og filen blir så importert inn til Consignor. Enkelt og svært tidsbesparende.


CS Web butikkdataløsning fra Visma

Brukervennlig butikkdataløsning skreddersydd for faghandel og motekjeder. Vi har laget integrasjon mellom CS Web og WordPress/WooCommerce. Produktene som selges i nettbutikken overføres automatisk fra CS Web til WooCommerce. Lagerbeholdning blir automatisk oppdatert, uavhengig om du har solgt i nettbutikken eller fysisk butikk. Ordre i nettbutikken sendes fra WooCommerce og inn i CS Web.


Integrasjon med Norkart
Norkart tilbyr løsninger innen kommunalteknikk, kart- og eiendomsinformasjon. De har Norges mest komplette datavarehus for geografisk informasjon. Vi har laget en kul integrasjon mellom kart fra Norkart og WordPress.

Magento extensions
Elguide butikkdatasystem

Dette er en av Norges mest brukte butikkdatasystem. Vi har laget integrasjon mellom Elguide og Magento. Produktene som skal selges i nettbutikken overføres automatisk fra Elguide til Magento. Lagerbeholdning blir automatisk oppdatert, uavhengig om du har solgt i nettbutikken eller fysisk butikk. Ordre i nettbutikken sendes fra Magento og inn i Elguide butikksystem.


Magento nettbutikk integrert med Sharepoint
For Yes! Vi leker kjeden har InBusiness sammen med Technet AS satt opp en Magento nettbutikk med Sharpoint integrasjon. Bruker du Magento og Sharepoint i dag, men ønsker en enklere og mer effektiv hverdag, ta kontakt.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du priser og detaljer om våre tilleggsmoduler for WordPress/WooCommerce eller Magento, ta kontakt med Thomas i dag. Eventuelt start en chat (om vi er online).

Thomas Moe fra InBusiness
Tlf: 404 48 610
E-post: thomas.moe@inbusiness.no